Café Gula Huset stänger på obestämd tid

Kära Vänner! 

Först vill vi önska Er Alla en god fortsättning på det nya året Hoppas ni har haft en fin Jul- och Nyårshelg!

Tusen Tack till Er Alla som köpt Jul- och Nyårspåsar!

Detta var helt nytt för oss men hela år 2020 bjöd väl ändå på att ”tänka nytt” och använda sin kreativitet för vilket år 2020 var!!
All heder till Sjukvården och alla fantastiska människor som sliter dygnet runt för att vårda och rent av rädda oss,
våra anhöriga och vänner Covid-19 har drabbat oss alla på så många olika sätt! Kent och jag började tidigt följa nyheterna kring viruset och då utländska kanaler! Vi förstod efter att ha sett bilder, videos och följt nyhetssändningar från Italien och Spanien att detta var något fruktansvärt vidrigt som spred sig fruktansvärt snabbt!
Vi tänkte då om snabbt och stängde vårt älskade Café på insidan i mars men öppnade då samtidigt upp vår alldeles egna Take Away via fönstret! Oj vilken support vi fick och ingen pandemi kunde stoppa er att komma och handla av oss! Tusen Tack

När värmen så småningom kom men också dess restriktioner allt eftersom, så flyttade vi ut vårt Café på utsidan! Det blev en liten tältstad där vi dukade upp SommarBuffé men också sålde Kulglass, Popcorn, Våfflor, Fatöl mm mm. Vi köpte in handfat till utsidan, hyrde en toalett och gjorde skyltar, ställde ut handskar, handsprit för att göra det Corona anpassat och för att vi alla skulle känna oss säkra. Ytterligare en utmaning men vi kämpade på och Ni kom Tack

Hösten gjorde entré och Tältstaden plockades ner, samtidigt som nya restriktioner kom!
Vi ändrade om Caféets insida och gjorde allt Corona anpassat även där! Vi öppnade upp ett par få veckor men smittspridningen ökade och rädslan att Covid-19 skulle ta sin in på Caféet och drabba oss Alla gjorde att vi behövde stänga insidan ånyo och det blev endast Take Away igen! Ni kom Allt eftersom tiden har gått så har det självklart varit ett kämpande utan dess like! En olycka kommer sällan ensam så vi drabbades även av läckage genom taket, översvämning pga sprucket rör i källaren/logen, frys och kyl som gick sönder, utsidan drabbades av storm som tog sönder vår spaljé på framsidan samt vindskydd etc på vår baksida! Tre tält blåste sönder under sommaren och slutligen så fick Kent diskbråck och för att inte förglömma alla fantastiska konserter med våra älskade artister som fick ställas in! När julen närmade sig ville vi så gärna kunna erbjuda julmat och det var något ni uppskattade Julpåsen skapades vilket resulterade i Nyårspåsen Det var så roligt ska ni veta och vi är så glada över att Ni uppskattade det!

Under min konsert den 12/12 så var ni med mig och ni har skickat så fina meddelanden och givit så fina bidrag! Ni anar inte hur mycket det betyder! Tusen Tack Vi välkomnar verkligen år 2021 med hoppet om att vaccinet kommer hjälpa oss alla att återgå till det ”normala” igen! Vilken glädje det vore att få öppna upp och träffa er alla där vi slipper vara oroliga, hålla distans, där vi inte får kramas eller sitta sådär lagom tight på konserterna (ni som har varit på konserter hos oss vet vad vi menar )

Som det ser ut just nu så vet vi inte när vi kommer att öppna igen eller om vi kommer att göra det!

År 2020 har tagit ordentligt hårt på oss och vårt Café!
Vi sänder våra varmaste Kramar och stort ödmjukt
Tack till var och en av Er som funnits vid vår sida detta året men också åren dessförinnan!
Vi har utan tvekan världens finaste gäster/vänner!

Va rädd om Er & Varann!Kramar Kent och Frida

Årets sista singel på
Årets sista dag
Låt Oss Glömma Det Som VAR

Kram & Kärlek Er Frida

 • Nytt datum för Bonnafesten

  Nytt datum för Bonnafesten

  Konserten med Plöj-Ingaz som skulle äga rum den 27/3 är framflyttad till den 11/9.

  Köpt biljett gäller på det nya datumet.

  2021-03-03 22:27
 • Olles konserter framflyttade

  Olles konserter framflyttade

  Hej!
  Nu är det tyvärr dags att flytta fram lite konserter igen. Nu hoppas vi på vaccin och att det kommer se ljusare ut framöver. Detta blir förhoppningsvis sista flytten. Vi flyttar fram Olle Jönssons 2 kommande konserter.
  Konserten den 10/3 flyttas fram till den 23/11.
  Konserten den 11/3 flyttas fram till den 24/11.
  Din gamla biljett gäller på det nya datumet.

  2021-02-14 18:58
 • Kära vänner!

  Kära vänner!

  Hoppas Ni mår bra! 

  Som ni vet så har vi stängt vårt Café och vet inte ännu när vi öppnar igen MEN vi VILL öppna igen!! Vårt älskade Café är vårt hjärta och själ och vi älskar det vi gör!

  De konserter som är inplanerade i år vill vi/ ska vi genomföra om bara eländet och dess omständigheter kring Corona-19 tillåter det!

  De konserter som blivit Inställda kommer vi att betala tillbaka Alla biljettpengar allt eftersom. Vi ber om ert tålamod och stöd i denna svåra period. Vi skulle Aldrig behålla några pengar själva utan Ni Alla ska få tillbaka biljettpengarna med tiden!

  Tack för Allt och Tack för att Ni finns!

  ❤️ Kent & Frida

  2021-01-12 21:07

Fler nyheter

 *** Café Gula Huset, Sörbyn 120, 46464 Brålanda, Tel: 0521-315 15, E-post: info@cafegulahuset.se ***

Öppettider:

Måndag: Stängt
Tisdag:  Stängt
Onsdag: Stängt
Torsdag: Stängt
Fredag:  Stängt

Lördag: Stängt
Söndag: Stängt